(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada PISA 2022 xalqaro baholash dasturida o’quvchilarning kreativ fikrlashini yanada oshirish va rivojlantirish maqsadida qilinayotgan ishlar, kreativ fikrlashning asosiy maqsadi, ahamiyati, o’ziga xos cheklovlari hamda kreativ fikrlashni shakillantiruvchi shaxsiy omillar haqida keltirilgan.