(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Surxandaryoi viloyatining 80- yillardaki ahvoli hamda mustaqillik yillaridaki o’zgarishlar manbalar asosida yoritilgan bo’lib, Surxandaryoning bugungi kundaki respublikamizdaki o’rni haqida atroflicha to’xtab o’tilgan.