(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Braziliya tarxiy manbalar asosida batafsil yoritib berilgan. Ayniqsa, Braziliya ikkinchi jahon urushi davridagi voqelar, harbiy diktaturaning o’rnatilishi, ijtimoiy-iqtisodiy holati, siyosati haqida qiziqarli ma’lumotlar adabiyotlar tahlili orqali berilgan.