(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada XX asrning 80- yillari hamda mustaqillik davrida respublikamizning markazida joylashgan Qashqadaryo viloyatidagi o’zgarishlar ijtimoiy- iqtisodiy holat ,demografik vaziyat shuningdek ,madaniy rivojlanishlar manbalar tahlili orqali yoritib berilgan.