(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Buxoro viloyatida mustyaqillik yillarida olib borilgan o’zgarishlar, demografik vaziyat ,infaratuzilmalar,turizimi manbalar asosida tahlil qilingan.