(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur ishda mustaqillik sabab taʼlim sohasida oʻzgarishlar,"Yangi Oʻzbekiston maktab ostonasidan boshlanadi",Tibbiyot tizimida rivojlanish,Chet elda oʻqish uchun ochilgan eshiklar,maʼnaviy-marifiy ishlar tizimini tubdan yaxshilash haqida qisqacha maʼlumot berib oʻtiladi.