(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada halqali chuvalchanglar haqida qiziqarli ma’lumotlar keltirilgan. Ularning turlari, hayot tarzi bayon etilgan. Yomg‘ir chuvalchangining o‘simliklarning rivojlanishida ahamiyati haqida ko‘rsatib o‘tilgan.