(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda o’quvchilarning ijtimoiy tarmoqlardan to’gri foydalanish ko’nikmalarini shakllantirish va ota-onalarning farzand tarbiyasidagi kamchiliklari, hamda bolalarning telefon va internet tarmoqlariga qaramligining sabab va oqibatlari, hamda telefonga qaramlikni oldini olish bo’yicha psixologik tavsiyalar haqida keltirib oʻtilgan.