(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayev hikoyalaridagi tabiat tasviri, tasvirlash uslublari va yo’nalishlari hamda tasvirlashda foydalaniladigan asosiy detallar haqida so’z boradi.