(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqola boshlang'ich sinflarda bolalarga ingliz tili o’qitishda o’qish va yozish ko’nikmalarini mustaqil ta’lim orqali rivojlantirish haqida atroflicha yoritilgan. Ushbu maqolada bolalarga ingliz tilini mazmunli va qiziqarli o'rgatish usullari bilan tanishishingiz mumkin.