(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bu maqolada ta’lim jarayoni davrlariga mos dars o’tishda o’quvchilarning psixik holati to’g’risida so’z boradi.Ta’lim jarayoni davrlari pedagogikada muhim ahamiyatga ega.Shunga mos dars o’tganda o’quvchlardagi psixik holat turlicha bo’ladi va shuningdek o’quvchilarning idroki, tafakkuri, xotirasi to’g’risida so’z yuritiladi.