(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ingliz sonetchiligining paydo bo’lishi, uning rivojlanish tarixi, mashhur ingliz sonetnavislari va ularning ingliz she’riyatiga qo’shgan hissasi haqida so’z yuritilgan.