(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada qo'g'irchoq teatrining haqiqiy durdonalari, afsonalari, buyuk shaxslar haqida so'z boradi. Qo'g'irchoq teatr tarixidagi uni ommaga qiziqarli tarzda ko'rsata olgan va shu sohada bor mehrini bergan shaxslar haqida, tarixda o'ziga yarasha iz qoldira olgan insonlar haqida so'z yuritiladi.