(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, mustaqillik davri adabiyoti va ijodkor shoir, yozuvchilarning hozirgi davri adabiyotiga qo’shayotgan hissalari haqida ma’lumot berilgan.