(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada, Jorj Oruel qalamiga mansub bo’lgan “Molxona” asarining falsafiy ahamiyati va roman syujeti haqida ma’lumot berilgan.