(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mushuksimonlar oilasiga kiruvchi turlar ham noyob ham tabiat ekotizimining ajralmas qismidir. Ushbu maqolada tabiatning rango-rangligini boyituvchi hayvonlar – mushuksimonlar oilasi vakillari haqida keng yoritilgan. Shu bilan birga, O‘zbekiston tabiat muzeyi ekspozitsiyalaridan joy olgan ayrim mushuksimonlar oilasi vakillariga alohida to‘xtalib o‘tilgan.