(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada soya o‘simligi o‘sishi hamda rivojlanishida ekin maydonidagi ko‘chatlar miqdori va berilgan mineral o‘g‘itlarning me’yorlari qay tartibda berilishi hamda ularning hosildorlikka ta’siri o‘rganildi.