(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada О‘quvсhilаrdа “Infоrmаtikа vа ахbоrоt tехnоlоgiyаlаri” fаnigа оid kоmреtеnsiyаlаrini shаklаntirish jаrаyоnlаri atroflicha yoritib berilgan. В данной статье подробно описан процесс формирования знаний студентов по предмету «Информатика и информационные технологии».