(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabi bitiruvchilarini kasb tanlashlarida ustunlik qiladigan omillarni tavsifi va ulardagi iqtidor va layoqatlarini ertaroq aniqlashning psixologik usullari va kasb tanlashda oiladagi ota-onaning o‘rni va axamiyati haqida keltirib o‘tilgan.