(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Kasb-hunarga yo’naltirish sohasida mavjud bo’lgan ilmiy xulosalar va tavsiyalar hamda umumiy o’rta ta’lim maktablari o’quvchilarini kasb-hunarga yo’naltirish, xususan, kasblar olami bilan tanishtirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada maktablarining 9-11 sinf oʻquvchilarini kasb-hunarga yoʻnaltirish va ularninig qiziqishlari orqali zamonaviy kasblarni egallashlari uchun kreativ go`yalar va unining o’ziga xos mazmuni keltirib oʻtilgan.