(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o’z joniga qasd qilish, uning asosiy sabablari, ruhiy zo’riqishlar, buning kelib chiqishi kabi savollarga javob olamiz.