(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Yangi Oʻzbekistonda olib borilayotgan taʼlim tizimidagi oʻzgarishlar, inson omili, qadr qimmati kabi maʼlumotlar bayon qilingan. Maqolada hozirgi kunda yoshlarimizga berilgan imkoniyatlardan unumli foydalanish, oliy taʼlim tizimini takomillashtirish kabi maʼlumotlar mavjud.