(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Musiqiy ta'lim yaxlit o'rganishning muhim tarkibiy qismi bo'lib, ijodkorlik, kognitiv rivojlanish va hissiy ifodani rivojlantiradi. Biroq, ko'r bolalar ko'pincha mos materiallarning etishmasligi tufayli musiqa ta'limiga kirishda to'siqlarga duch kelishadi. Ushbu maqola ko'zi ojiz bolalar uchun mo'ljallangan musiqa darsliklarini yaratishning ahamiyatini o'rganib, ta'lim resurslariga kirish va inklyuzivlikning muhimligini ta'kidlaydi.