(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola sug'urta tashkilotlarini soliqqa tortishning o'ziga xos xususiyatlarini va xalqaro tajribalar,sug'urta tashkilotlari soliqqa tortishning xalqaro o'ziga xos xususiyatlarini o'rganish orqali ushbu maqola sanoat mutaxassislari, siyosatchilar va manfaatdor tomonlarni global soliq muhitida samarali harakat qilish va muvofiqlikni qo'llab-quvvatlaydigan, xalqaro raqobatbardoshlikni qo'llab-quvvatlovchi va moliyaviy optimallashtirish uchun asosli qarorlar qabul qilish haqida ma'lumotlar berilgan.