(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy o‘qituvchi qiyofasini shakllantirishga oid fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, zamonaviy o‘qituvchiga qo‘yiladigan talablar, zamonaviy o‘qituvchi oldidagi vazifalar hususida ham ayrim mulohazali fikrlar bayon etilgan. В данной статье изложены мнения о формировании образа современного учителя. Также в статье приводятся вдумчивые мнения о требованиях к современному учителю, задачах, стоящих перед современным учителем. This article describes opinions on the formation of the image of a modern teacher. Also, in the article, there are some thoughtful opinions about the requirements for the modern teacher, the tasks before the modern teacher.