(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Keys stadi usuli afzalliklari, jamoada ishlash, tahlil qilish, taxminlar va xulosalar bilan ishlash, taqdimot ko`nikmalarini rivojlantirish, muammoning eng samarali yechimini topish qobiliyati, real ijtimoiy, iqtisodiy va biznes vaziyatlardan foydalanadigan interfaol o'qitish usulidir.