(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Жаҳон амалиётдан маълумки, кичик ва ўрта бизнес субъектлари тикланиш жараёнида муҳим рол ўйнайди, чунки улар бандлик ва ижтимоий инновацияларга, айниқса ишсизлик даражаси юқори бўлган мамлакатларда муҳим аҳамият касб этади.