(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Toponimika tushunchasi maqsadi vazifasi va uning ahamiyat bundan tashqari boshqa fanlar bilan oʻzaro aloqalar haqida soʻz ketadi.