(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada toponimik ma'lumotlarning shakllanishi, fanning rivojlanish bosqichlari,ilmiy toponimikaning paydo bo'lishi va hozirgi zamon toponimika fani haqida ma'lumot berilgan.