(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola turli xil sistematik tillarda modda toifasini ifodalashning turli usullarini o'rganadi. U ushbu kashfiyotda qo'llaniladigan metodologiyalarni o'rganadi, olingan natijalarni taqdim etadi, ushbu topilmalarning oqibatlari haqida munozarada qatnashadi va lingvistik toifalarga ajratish bo'yicha kelajakdagi tadqiqotlar uchun takliflar bilan yakunlanadi.