(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Romantizm davridagi Ode va Madhiya janrlarining o'ziga xosligi (F. Xolderlin va P. B. Shelli asarlari boʻyicha) ma'lumot berilgan.