(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada qavoq mevasini tarkibi va foydali xususiyatlari, shu jumladan quritish jarayonidan kimyoviy tarkibi o`zgarishi keltirib o`tilgan. B статье представлены состав и полезные свойства плодов тыквы, в том числе изменения их химического состава вследствие процесса сушки. The article presents the composition and beneficial properties of pumpkin fruits, including changes in their chemical composition due to the drying process.