(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Axborotlashtirishning milliy tizimini shakllantirishda, jamiyat hayotining barcha sohalarida zamonaviy axborot tеxnologiyalarini, kompyutеr tеxnikasi va tеlеkommunikatsiya vositalarini ommaviy ravishda joriy etishda hamda ulardan foydalanishda, fuqarolarning axborotga ortib borayotgan talab-ehtiyojlarini yanada to‘liqroq qondirishda, jahon axborot hamjamiyatiga kirishda hamda jahon axborot rеsurslaridan bahramand bo‘lishni kеngaytirishda “Tarmoq texnologiyalari” fanini o‘qitish katta ahamiyatga egadir. Tarmoq texnologiyalari inson jamiyatining barcha sohalariga kirib bormoqda. Ushbu maqolada "Tarmoq texnologiyalari" fanidan elektron oʻquv kursi loyihalash, kurs yaratishda maqsad va vazifalarni belgilab olish, oʻquv faoliyatini tashkil etishning shakllari bayon qilingan.