(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада кузги юмшоқ буғдой нав ва констант линияларининг амал даври ва охиридаги кўчат сони, дала унувчанлиги тўғрисида маълумотлар келтирилган. В данной статье представлены сведения о количестве всходов в конце периода эксплуатации и полевой плодородности сортов мягкой пшеницы и постоянных линий. This article provides information on the number of seedlings at the end of the exploitation period and field fertility of bread wheat varieties and permanent lines.