(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Elektron o’quv uslubiy majmua (EO’UM) – fan bo’yicha davlat ta’lim standartlariga javob beradigan hamda, o’quvchilarga mustaqil ta’lim olishda yuqori samaradorlikni ta’milaydigan, multimediali axborotlardan foydalandigan elektron kurs hisoblanadi.