(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola boshqaruvning yangi va innovatsion texnologiyalar bilan ta'minlashda muhim ahamiyatga ega bo'lishi haqida fikrlashni o'z ichiga oladi. Raqamlashtirishning boshqaruv jarayonlarini avtomatlashtirish, ma'lumotlarni to'plam, tahlil qilish va ma'lumotlarni o'rganish imkoniyatlarini kengaytirish yordamida innovatsion boshqaruv mexanizmlari va texnologiyalari takomillashtirilishi mumkin. Raqamlashtirishning boshqaruv sohasidagi o'zgarishlarni kuzatib borish, qo'llab-quvvatlash va boshqaruv jarayonlarini optimallashtirish uchun muhimdir.