(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Texnik adabiyotlarda frezali kombaynlarining ishlashini baholash bo‘yicha tadqiqotlar [1] va tajriba sinovlari, eksperimental tadqiqotlar natijalari haqida ma’lumot juda koʻp uchraydi. Biroq, odatda, ishlashni hisoblashning tavsiya etilgan usullari sanoat ma’lumotlariga mos keladigan natijani bermaydi, ayniqsa yuqori kesish kuchiga ega mashinalar uchun.