(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Qur’on tilovatida inson ovoz sifati va ohangi haqida hadislarda uchraydigan fikrlar tahlil etiladi.