(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada konsept tushunchasining o‘zbek tilshunosligiga kirib kelishi, kognitiv tilshunoslikning muhim qismi sifatida shakllanishi keng yoritib berilgan. Bu sohada ish olib borgan olimlar tadqiqotlari tahlil qilingan.