(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Vorislik — bu taʼminot yoki tizimlarning oʻzgaruvchanligi va fayllarning bir-biridan meros qilib olinishi.Sun'iy intellektda vorislik jarayonlari uning tizimlarini yaratishda qanday ishlab chiqarishni amalga oshiradi.