(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
ushbu maqolada ijtimoiy ko‘nikmalar turlari va pedagogikada ijtimoiy ko‘nikmalarning mavjud imkoniyatlari haqida fikr yuritilgan.