(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bul maqala tildegi hár bir sóz óz mánisine sáykes hám stillik jaqtan úylesip qollanılıwı kerekligi, stillik ózgeshelikleri ekspressivlik hám emocianallıq boyawlarına, sonday-aq grammatikalıq ózgesheliklerine iye bolıwı hám sózlerdiń forması hám mánisine qaray túrleri haqqında