(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada “Ta’limning metodlari va vositalari” xususida so‘z yuritilib, metodlarning amaliy ahamiyati, turlari, qo‘llanish usullari va vositalari haqida ma’lumotlar berilgan. Metodlarning amaliy ahamiyati atroflicha muhokama qilingan.