(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada fanning bugungi kunda ta’lim jarayonidazamonaviy axborot-texnalogiyalaridan foydalanishning, ayniqsa talabalardaótilgan va yangi mavzular bo’yicha olgan bilimlarni yanada mustahkamlashda«Hot Potatoes» dasturining ahamiyati haqida qayd etilgan. Shuning uchun“Zamonaviy ta`limning asosiy vazifasi har bir o’quvchi va talabalarningqobiliyatini ochib berish va yuqori texnologiyali, raqobatbardosh dunyoda hayotgatayyor insonni tarbiyalash”dan iborat bo’ladi