(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада Қуръон тиловатида мобайнида овоз ва оҳанг илмининг аҳамияти, долзарблиги, унга оид илмий жиҳатлар ҳақида уламолар фикрлари ёритилади