(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola zamonaviy metodologiyalarini o’rganish va ulardan eng foydali usullarni psixologik konsultatsiya va trening jarayonida qo’llash orqali insonlarning psixologik salomatligini oshirishga qaratilgan.