(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Hozirgi kunda respublikamizda zamonaviy bank amaliyotining shakllanishi bilan bog‘liq asosiy vazifalar mijozlarga taqdimetiladigan bank xizmatlari doirasini kengaytirish, raqamli texnologiyalardan samarali foydalangan holda bank xizmatlari ko‘rsatish jarayonida vaqtni qisqartirish, onlayn xizmatlarni rivojlantirish, mijozlarning turli xil kreditlash xizmatlaridan qoniqish darajasini oshirish, narx siyosati samaradorligini oshirishning huquqiy va tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari va institutsionalasoslarini takomillashtirish kabilarni o‘z ichiga qamrab oladi