(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Tijorat banklarining aktivlarining likvidliligini va daromadliligini ta’minlash joriy davrning muhim vazifalarini tashkil qiladi. Bu esatijorat banklarining xalqaro amaliyotda va mamlakatimizdagi faoliyatlarida eng dolzarb masalalardan biri hisoblanadi.Quida shu masalar yuzasidan munosabat keltiriladi