(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Shimoliy Muz okeani hamda Shimoliy Muz okeani havzasi daryolariga gidrografik tavsif beriladi. Geografik ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan