(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada bolalar psixologiyasi ularning rivojlanish bosqichlari faoliyat turlari psixalogik xususiyatlari tarbiyalanish darajasi haqida maʼlumotlar kiritilgan